وبلاگ


ایجاد پتانسیل عظیم فرآوری و صنایع تبدیلی فرآورده‌های گیاهان دارویی در کشور با تلاش پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف محقق شد.

ایجاد پتانسیل عظیم فرآوری و صنایع تبدیلی فرآورده‌های گیاهان دارویی در کشور با تلاش پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف محقق شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف؛ تنوع آب و هوایی، جغرافیایی و  وسعت سرزمین ایران باعث شده تا کشور ما به یکی از کشور‌های مورد توجه در  زمینه کشت و پرورش گونه‌­های متعدد گیاهان دارویی- معطر تبدیل شود که البته  تعداد قابل توجهی از گونه‌­ها بومی ایران هستند. با این وجود، به دلیل عدم  توجه به توسعه فناوری و سرمایه ­گذاری مناسب، این محصولات و صنایع تبدیل  آن به فرآورده‌­های ارزشمند مانند مواد موثره گیاهی، اسانس‌­های مختلف و  عصاره­‌ها که از ملزومات صنعت داروسازی، غذایی و آرایشی-بهداشتی هستند،  مغفول­ باقیمانده است. در صورتیکه گیاهان دارویی کشت شده در ایران به راحتی  می‌تواند پاسخگوی صنایع کشور باشد، اما تقریبا همه­ صنایع نامبرده، نیاز  خود را از خارج از کشور تأمین می‌کنند.

همشهری آنلاین

همشهری آنلاین

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، تنوع  آب و هوایی، جغرافیایی و وسعت سرزمین ایران باعث شده تا کشور ما به یکی از  کشورهای مورد توجه در زمینه کشت و پرورش گونه‌­های متعدد گیاهان دارویی  معطر تبدیل شود که البته تعداد قابل توجهی از گونه‌ها بومی ایران هستند. با  این وجود، به دلیل عدم توجه به توسعه فناوری و سرمایه‌گذاری مناسب، این  محصولات و صنایع تبدیل آن به فرآورده‌­های ارزشمند مانند مواد موثره گیاهی،  اسانس‌­های مختلف و عصاره‌ها که از ملزومات صنعت داروسازی، غذایی و  آرایشی-بهداشتی هستند، مغفول­ باقیمانده است. در صورتیکه گیاهان دارویی کشت  شده در ایران به راحتی می‌تواند پاسخگوی صنایع کشور باشد اما تقریبا همه  صنایع نامبرده، نیاز خود را از خارج از کشور تأمین می‌کنند.

دستیابی به تکنولوژی پیشرفته فرآوری گیاهان بومی ایران و تولید محصولات مورد نیاز صنایع مختلف داخلی

دستیابی به تکنولوژی پیشرفته فرآوری گیاهان بومی ایران و تولید محصولات مورد نیاز صنایع مختلف داخلی

به گزارش پایگاه خبری تولید و اقتصاد به  نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف؛ تنوع آب و هوایی، جغرافیایی و  وسعت سرزمین ایران باعث شده تا کشور ما به یکی از کشور‌های مورد توجه در  زمینه کشت و پرورش گونه‌­های متعدد گیاهان دارویی- معطر تبدیل شود که البته  تعداد قابل توجهی از گونه‌­ها بومی ایران هستند. با این وجود، به دلیل عدم  توجه به توسعه فناوری و سرمایه ­گذاری مناسب، این محصولات و صنایع تبدیل  آن به فرآورده‌­های ارزشمند مانند مواد موثره گیاهی، اسانس‌­های مختلف و  عصاره­‌ها که از ملزومات صنعت داروسازی، غذایی و آرایشی-بهداشتی هستند،  مغفول­ باقیمانده است. در صورتیکه گیاهان دارویی کشت شده در ایران به راحتی  می‌تواند پاسخگوی صنایع کشور باشد، اما تقریبا همه­ صنایع نامبرده، نیاز  خود را از خارج از کشور تأمین می‌کنند.

اسپری اسانس طبیعی

اسپری اسانس طبیعی

با محصول جدید کناد آشنا شوید: اسپری اسانس طبیعی خوشبو کننده هوا
اسپری اسانس طبیعی درواقع یک محصول فوق العاده ارزشمند و باکیفیت است که برپایه آب می باشد و رایحه آن از اسانسهای طبیعی تهیه شده از گیاهان معطر ناشی می شود و لذا عاری از هر گونه مواد شیمیایی و ترکیبات آلرژی زا یا حساسیت زاست.

با کناد سراشپز خانه خود باشید!

با کناد سراشپز خانه خود باشید!

استفاده از اسانس در بهبود عطر و طعم غذا اهمیت زیادی دارد. مخصوصا این که طعم دار کردن غذا در رستوران‌ها فرآیندی پیچیده و زمان بر است. مثلا برای ایجاد عطر و طعم دارچین باید مقدار زیادی پودر یا چوب دارچین اضافه شود که می تواند باعث تغییر رنگ غذا شود.

گیاه بابا آدم

گیاه بابا آدم

خواص گیاه بابا آدم: این گیاه که فیل گوش و آراقیطون نیز نامیده می شود، گیاهی است علفی و دوساله که ارتفاع ساقه آن تا ۱/۵ متر می رسد.این گیاه به حالت وحشی در دشت ها و نواحی معتدل و مرطوب و سایه در اروپا و آسیا می روید.ساقه آن که شبیه پوست مار است پوشیده از کرکهای خشن و زبر است.برگهای بابا آدم آن بسیار بزرگ و پهن بحالت افتاده بر روی ساقه قرار دارد.از نظر طب قدیم ایران ریشه بابا آدم سرد و خشک است.

زنجبیل

زنجبیل

زنجبیل جزء گیاهان دارویی مهم است. خواص زنجبیل گوناگون است؛ از جمله ضد تهوع، مقوی قلب، ضد لخته شدن خون، ضد باکتری، آنتی اکسیدان، ضد سرفه، ضد سموم کبدی، ضد التهاب، ادرارآور، کاهش اسپاسم، محرک سیستم ایمنی، ضد نفخ، افزایش ترشحات روده ای معدی، پایین آورنده کلسترول خون، محرک گردش خون مغزی و محرک هضم غذا می باشد.

چای سفید

چای سفید

چای سفید نوعی چای است که از جوانه‌ها و گلبرگ‌های تازه گیاه چای به دست می‌آید. برای جلوگیری از اکسایش، این گلبرگ‌های تازه را در نور طبیعی آفتاب خشک کرده و سپس مراحل بعدی تهیه چای را طی می‌کنند.

عضویت خبرنامه
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
آدرس پست الکترونیک خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...