بایگانی نوشته‌ها


با کناد سراشپز خانه خود باشید!

با کناد سراشپز خانه خود باشید!

استفاده از اسانس در بهبود عطر و طعم غذا اهمیت زیادی دارد. مخصوصا این که طعم دار کردن غذا در رستوران‌ها فرآیندی پیچیده و زمان بر است. مثلا برای ایجاد عطر و طعم دارچین باید مقدار زیادی پودر یا چوب دارچین اضافه شود که می تواند باعث تغییر رنگ غذا شود.

عضویت خبرنامه
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
آدرس پست الکترونیک خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...